Christie® CounterAct™ UR10 voor een verbeterde en veilige desinfectie van de lucht en oppervlakken in openbare binnenruimten rondom mensen.

Christie® CounterAct™ UR10 commerciële UVC-desinfectie armatuur maakt gebruik van zowel UVC-LED upper room als gepatenteerd Care222® far-UVC—plus visible light in één enkele armatuur. Dit voor een verbeterde en veilige desinfectie van de lucht en oppervlakken in openbare binnenruimten rondom mensen.

Christie® CounterAct™ UR10 bouwt voort op de release van de CA20, Christie’s eerste far-UVC desinfectie armatuur. En de wens van wereldwijde bedrijfs- en overheidsleiders om het vertrouwen te vergroten en het welzijn te verbeteren in ruimten, zoals vergaderzalen, klaslokalen en andere plaatsen waar mensen samenkomen. De CounterAct UR10 combineert gefilterd Care222® far-UVC licht met een krachtige kwikvrije UVC-LED. Daarmee is dit een technologische evolutie voor de behandeling van zowel oppervlakken als lucht in gebruikte indoor ruimten.

Ontworpen voor:
Klaslokalen
Bedrijven
Onderwijs
Overheid
Horeca
Musea
Gebedshuizen
Detailhandel
Sportlocaties
Themaparken en overdekte attracties
Transit hubs
En nog veel meer!

UVC disinfection

De technologie die we nodig hebben, nu en voor de toekomst

De wereld verandert. We willen opnieuw contact maken met familie, vrienden, collega’s en de gemeenschap. We willen dat de plaatsen waar we samenkomen… normaal aanvoelen. We hebben effectieve desinfectietechnologie nodig die schadelijke ziekteverwekkers inactiveert en een beschermingslaag toevoegt aan binnenruimten. Is UVC-desinfectie de oplossing?
Niet alle UVC-licht is gelijk – en sommige zijn samen beter

Traditioneel UVC-licht is een bewezen technologie – sinds wetenschappers eind 1800 voor het eerst de kracht van zonlicht begonnen te onderzoeken om de verspreiding van infecties in de lucht te voorkomen tot vandaag de dag, waar het wordt gebruikt in commerciële desinfectiesystemen. Care222® gefilterd ver-UVC-licht technologie, met zijn sweet spot in het UV-spectrum, kan veilig en continu ziektekiemen in de lucht en op het oppervlak inactiveren wanneer er mensen aanwezig zijn, dankzij een gepatenteerd optisch filter dat langere, schadelijke golflengten verwijdert.

Nieuw is de ontdekking en toepassing van ver-UVC 222nm licht, een sweet spot in het UV-spectrum, om effectief ziekteverwekkers te inactiveren in aanwezigheid van mensen zonder dat beschermende kleding nodig is. Het is een technologie die veiliger is voor gebruik in bezette binnenruimten en die een automatische, voortdurende vermindering van ziekteverwekkers mogelijk maakt.

Wat als we beide soorten licht – Ushio’s gefilterde Care222 ver-UVC licht en UVC-LED in de bovenruimte – zouden gebruiken op een manier die veilig en continu rondom mensen kan werken voor een betere desinfectie?