Ervaar flexibele 4K streaming en opname

Maevex_6150_appliance_awards_AVTech_775px

Matrox Maevex 6150 Quad 4K Enterprise Encoder Appliance

De Matrox Maevex 6150 maakt deel uit van de Maevex 6100-serie, de nieuwste generatie Video over IP aanbod van Matrox. Deze plug-and-play oplossing, gebouwd op H.264, past naadloos in bestaande infrastructuren en is compatibel met vrijwel elk netwerkapparaat, waardoor de distributie van content met een hoge dichtheid en systeemschaalbaarheid gegarandeerd is. Flexibele installatie en beheer van alle apparaten en functies via een eenvoudig te gebruiken interface wordt geleverd met de gratis Maevex PowerStream Plus-software.

Het Matrox® Maevex 6150 quad 4K-encoderapparaat is de eerste ter wereld die quad 4K input capture en encode levert en tegelijkertijd vier
4K-streams en -recordings ondersteunt. De Maevex 6150 levert de volledige functie set van de Maevex 6100 quad-encoderkaart en heeft een handige, rack-ready vormfactor met toegevoegde I / O.

In combinatie met Maevex PowerStream Plus-software levert de Maevex 6150 quad 4K enterprise encoder-appliance, betrouwbare toonaangevende technologie voor flexibel beheer van lokale of externe gegevens, waardoor volledig bereik en controle over het gehele netwerk wordt gegarandeerd.