Sahara ISE banner2000x640px

Plan je persoonlijke afspraak ISE2022

Plan je ISE2022 afspraak! Het succes van elk bedrijf kan worden teruggebracht tot zijn relaties. Al meer dan 20 jaar werkt Sahara Benelux aan sterke relaties met klanten en partners in de Benelux.

We geloven in een nauwe samenwerking met onze resellers en A-merk leveranciers Christie en Matrox. Wil je meer informatie over de  nieuwste ontwikkeling of dieper ingaan op specifieke oplossingen met Christie en/of Matrox producten? Plan je afspraak met sparringpartner en dealer manager Robin van der Heiden.

Het is de kracht van vele handen die het werk licht maken. Ontmoet ons op de ISE en wij nemen je mee langs alle nieuwe ontwikkelingen.

10-13 mei 2022 Fira Barcelona, Gran Vía

Plan je ISE2022 afspraak

Nog niet geregistreerd? Dat kan GRATIS met de registratie code: 7LQHNQYJ

Laden...
Christie intro-whatsnew2

Bekijk het nieuwste van Christie

Klaar voor de nieuwe line-up van Christie®-producten weer met eigen ogen te zien? Ze tonen de award-winning producten voor het eerst sinds ISE 2020. Ontdek wat Christie voor je in petto heeft.

Pure RGB laser projectie

Eenmaal gezien, wil je nooit meer terug. Ook op de stand live in actie te zien zijn de nieuwste pure RGB Laser projectoren:

Tot 25.000 lumen: Christie® M 4K25 RGB

Tot 34.000 lumen: Christie® Griffyn™ 4K32-RGB

Integrated Systems Europe 2022

De ISE is ‘s werelds belangrijkste beurs voor AV en systeemintegratie. Op de ISE 2022 ontmoet je ‘s werelds toonaangevende technologische vernieuwers en aanbieders van AV en systeemintegratie oplossingen. Daarnaast biedt de ISE 5 dagen inspirerende conferenties, evenementen en ervaringen.

Hoogtepunten Matrox op ISE2020

Post-Show Recap inclusief Awards, Live Video’s, Product Launches en Partnerships! Bekijk de hoogtepunten van de show, video’s van de beursvloer en meer.

Awards
Matrox’ bijzondere Extio 3 IP KVM extension en switching oplossingen maken indruk op zowel beursbezoekers als branche-experts en hiermee wint Matrox de prestigieuze ISE 2020 Best of Show Award!