SAHARA BENELUX BRENGT SEENSPIRE SOCIAL MEDIA APPLICATIE EXCLUSIEF OP CHRISTIE SCHERMEN

Social Media Applicatie

EINDHOVEN – SAHARA BENELUX en SEENSPIRE zijn een unieke samenwerking aangegaan. Dit voor de integratie van de Seenspire social media-applicatie in de slimme beeldschermen van Christie.

De -plug and play- oplossing biedt marketingafdelingen van organisaties de mogelijkheid om social media content óók op de Christie schermen te tonen. Zonder tussenkomst van redacteuren. Terwijl de gebruiker via een app op de telefoon wél regie kan houden over de content.

Vraag naar digital signage schermen groeit.

Volgens dealermanager Peter de Jong van Sahara Benelux betekent dit een doorbraak. “De vraag naar digital signage schermen groeit nog steeds. Dit omdat meer en meer organisaties het voordeel zien van deze manier van communiceren met de medewerkers, bezoekers en klanten. We zien wel dat voor veel organisaties nog tegen de kosten van een digital signage kanaal opkijken. Bij de aanschaf van een scherm en een content management systeem houdt het namelijk niet op.”

De partnership met Sahara biedt ons de mogelijkheid om samen een hoogkwalitatieve oplossing aan te bieden aan de Benelux markt.

Deel onbeperkt sociale media inhoud, om te informeren, te betrekken en te entertainen.

Voor een florerend digital signage kanaal is continu vernieuwen van de getoonde content cruciaal, meldt De Jong: “En daar zijn organisaties vaak niet op berekend. Er moet iemand worden aangewezen die op bijna dagelijkse basis de inhoud van het kanaal bepaalt. Dat is vaak omslachtig en tijdrovend. Dus zie je vaak dat iemand het er als ‘klusje’ bij krijgt. En dan is het kanaal vaak niet meer de eerste prioriteit en verslapt de aandacht. Vaak is dan ook maar een iemand bedreven in het content management systeem. Als die wegvalt om wat voor reden dan ook, is deze kennis weg. Gevolg is dat na een enthousiast begin na verloop van tijd de content verouderd. En dan wordt zo’n prachtig scherm toch een dood element zonder relevantie.”

Social Media Applicatie

Met de applicatie van Seenspire op de Christie schermen wordt de menselijke rol vrijwel geëlimineerd. “De Seenspire tool maakt het mogelijk om de door de marketingafdeling gemaakte uitingen rechtstreeks samen te brengen op de digital signage-schermen in het bedrijf. Dit is vaak hoogwaardige relevante content die met veel zorg is gemaakt. Door het ook binnen de muren van de organisatie te tonen, zie je dat de betrokkenheid van de medewerkers met het bedrijf toeneemt en men meer bewust van wat er gaande is rondom een merk of de organisatie,” aldus De Jong.

Dit kan allemaal zonder tussenkomst van een medewerker die de regie voert over het digital signage kanaal. De Jong: “Maar niet zonder de greep te verliezen. De toepassing van Seenspire komt met een app voor IOS of Android waarbij je met een simpele veeg op het scherm van je telefoon de content goed- of afkeurt. De content is op die manier ook zeer eenvoudig te filteren en precies af te stemmen op de doelstellingen van de organisatie. Kortom de klant blijft ‘in control’.”

Op basis van je eigen Social Media content op een Christie UHD LCD scherm, een betaalbare -Plug and Play- oplossing!

De combinatie van de door Sahara Benelux geleverde Christie UHD LCD panels, verkrijgbaar in de formaten 55, 65, en 75 inch en de tool van Seenspire brengt digital signage binnen het bereik van organisaties die daar hiervoor niet het budget hadden. De Jong: “De kosten zijn dusdanig beperkt dat het ook voor kleinere organisaties haalbaar wordt om media-uitingen samen te brengen op een scherm binnen het bedrijf.”

Onze partner Seenspire heeft de Social Media app ontwikkeld waarmee heel eenvoudig een social media kanaal ingericht kan worden en waarmee je ook regie kunt houden op de content die uiteindelijk op de beeldschermen getoond wordt. Dit kan zelfs op uw eigen smartphone!

Peter de jong