SigmaXG_network

SigmaXG – video switching

SigmaXG is ontwikkeld door Technolution (Gouda, Nederland). Technolution ontwikkelt systemen en producten in een breed scala van domeinen, variërend van verkeersmanagementsystemen tot hightech elektronica. Technolution heeft 180 ingenieurs in dienst die gespecialiseerd zijn in elektronica, embedded software en applicatiesoftware.

Over Technolution

Als een technologische integrator realiseert Technolution innovaties voor zijn klanten. Technologie die waarde creëert voor uw bedrijf. Wij werken met u samen om de beste oplossingen te creëren, van concept tot waardevol product of dienst.
Onze methode

Ontwikkeling begint altijd met een innovatief idee, dat van jezelf of dat we samen bedenken. Bij het ontwikkelen van dit idee zorgen we er eerst voor dat de bijbehorende businesscase gezond is. Dan gaan we aan het werk. Wij ontwikkelen en realiseren het systeem of product met behulp van onze technische expertise en onze kennis van uw domein. Na levering leveren we ook onderhoud en ondersteuning en levenscyclusbeheer. Ideeën voor verbetering vloeien vaak voort uit gebruik en sluiten zo de cirkel. Op deze manier blijven we samen innoveren.