Thumbs up! Voor de nieuwe samenwerking van Dahua Technology en Sahara Benelux. v.l.n.r.  Bolling Lan, Peter de Jong, Yong Jiang (Vice President), Bernard Gosselink (CFO), Lucas Sun, Robin van der Heiden

Assortiment uitbreiding Sahara Benelux op gebied van indoor LED-displays

Bij Sahara Benelux blijven we meedenken en hebben daarom de keuzemogelijkheid op het gebied van indoor LED displays uitgebreid.

“Na een gedegen selectieprocedure zijn wij uitermate content dat we nu met het merk Dahua een uitbreiding van het productassortiment kunnen presenteren,”

aldus Robin, Dealer Manager bij Sahara Benelux. Met Dahua Technology, haalt Sahara een speler van wereldformaat in huis.

Dahua indoor LED scherm

SaharaBenelux DahuaTechnology ISE2023 deal

Sahara Benelux biedt ondersteuning aan system integrators en AV-installateurs bij de invulling van professionele audiovisuele (totaal) oplossingen met focus op projecten in de Benelux. Als sparringpartner is Sahara het ideale aanspreekpunt voor verschillende A-merken, ten behoeve van Videowalls, Control Rooms, Digital Signage, Boardrooms en Entertainment industrie.

“Met de Dahua LED’s, is het assortiment completer in een sterk groeiende markt van indoor LED displays.”

Peter de Jong, Business Development Manager, Display Solutions bij Dahua.

Op de eerste dag van de ISE2023 in Barcelona zijn de contracten getekend. “We werken snel en zijn trots om te melden dat de eerste Dahua indoor LED’s, het magazijn van Sahara in Eindhoven hebben verlaten.” Bernard Gosselink.