Introductie Christie M 4K15 RGB, met 15.750 lumen, ideaal voor diegene die niet de helderheid van 25.000 lumen nodig heeft. Want de nieuwe M 4K15 en 4K+15 RGB leveren 15.750 lumen. En bevatten ze alle dezelfde hoogwaardige functies en voordelen waarop u kunt vertrouwen bij de bekroonde M 4K RGB Series.

Ontworpen om te presteren

Net als onze andere modellen in de M 4K RGB Series, is de veelzijdige M 4K15/4K+15 RGB ontworpen voor uitstekende prestaties in de meest veeleisende en langdurige toepassingen. Ze zijn robuust, omnidirectioneel en ‘ready to fly en rig’. Bovendien beschikken ze over een vervangbaar lasersysteem voor optica (LOS).

Deze twee nieuwe modellen bieden UHD 4K en UHD 4K+ resolutie-opties. Ze zijn zeer stil, hebben een dubbele kleurweergave en viervoudige resolutie van de vorige M Series.
Ook bij deze gloednieuwe Christie® M 4K15 RGB pure laser projector is het heel eenvoudig om de lens van de oude Christie J-, M- en Crimson-lens te plaatsen.
Bovendien passen ze ook in het vorige M rigging frame. Deze nieuwe modellen zijn daarom een ideale upgrade voor diegene die nog steeds gebruik maken van de lamp gebaseerde 10K-M of 14K-M Series projectoren.

Krachtige besparingen

De nieuwe M 4K15/4K+15 RGB zijn ontworpen voor 120V stopcontacten. Dat betekent dat ze direct uit de doos klaar zijn voor gebruik, zonder de kosten van het aanleggen van nieuwe elektrische voorzieningen – zo bespaar je tijd en geld.
m4k15_front_high

Waarom kiezen voor de M 4K15 RGB of M 4K+15 RGB?

  • Compatibel met lenzen uit de oude M, J en Crimson Series projectoren en het oude M rigging frame
  • Eigen LiteLOC™ technologie beheert automatisch helderheid en kleurbalans in de loop van de tijd
  • Stille werking: 41 dBA in stille ventilatorstand
  • Volledige helderheid bij 100-120 VAC
  • Rijke, levendige visuals met tot wel ~98% van de Rec. 2020-kleurruimte
  • ‘Alles-in-één’ TruLife+™ elektronica elimineert het gedoe en de kosten van verwijderbare optiekaarten
  • Elektronische kleurconvergentie (ECC) via afstandsbediening, zodat u nooit een ladder op hoeft om aanpassingen te doen