Christie's Education-Solutions-Guide-Partner
Christie’s educatie oplossingen bied je innoverende systemen voor elke leeromgeving. Help de leerkrachten met gebruiksvriendelijke technologie optimaal te presteren en verbeter de educatieve ervaringen van de leerlingen. Ongeacht de ruimte, de oplossing is er.

Hoe kan Christie display technologie de leeromgeving veranderen?

Christie’s display-oplossingen maken het mogelijk dat iedereen slaagt, of je nu bezig bent met leren, opleiden of het beheren van de technologie. Hoe?

Door leerlingen de gelegenheid te geven deel te nemen aan buitengewone onderwijservaringen. De hoogwaardige display technologie van Christie, toont de content in realistische beelden, is compromisloos helder en vergroot de betrokkenheid van leerlingen, wat bijdraagt aan de leer ervaringen.

Door docenten te voorzien van geavanceerde leermiddelen. De uitgebreide reeks digitale beeldschermen wordt volledig ondersteund door accessoires waarmee docenten hun leerlingen een boeiende leerervaring kunnen bieden. Van eenvoudig te gebruiken draadloze afstandsbedieningen tot het in kaart brengen van 3D-visualisaties, je kunt content van elk lesprogramma opwaarderen.

Door facilitaire en AV-professionals flexibele integraties te bieden. Budgetvriendelijke producten met eenvoudige integraties met diverse softwaresystemen en connectiviteits- input/output-opties zorgen voor een onbezorgde installatie en onderhoud. Als er iets is, biedt het professioneel opgeleide supportteam toegewijde serviceondersteuning.
Christie's Education-Solutions-Guide-Partner

Christie’s educatie oplossingen

Met Christie displays blinken leerkrachten uit en verbeteren ze de leersituatie. Bekijk de gids met onderwijsoplossingen.