Op maat gemaakte videowalls

voor de ultieme visuele ervaring

Bij Sahara Benelux begrijpen we dat elk project unieke vereisten heeft als het gaat om videowalls. Daarom zetten we ons in om vanaf de oriëntatiefase met onze klanten samen te werken, om zo de perfecte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op hun specifieke behoeften.

Onze toewijding aan maatwerk stelt ons in staat om oplossingen te leveren die precies voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Of het nu gaat om een professionele presentatieruimte, een dynamische advertentiedisplay of een meeslepende entertainmentomgeving, onze op maat gemaakte videowalls bieden de ultieme visuele ervaring.

VVIEW content-management-system-1

Moeiteloze installatie en gebruiksgemak

Eén van onze onderscheidende kenmerken is de plug-and-play Video Controller, die zorgt voor een moeiteloze installatie en gebruiksgemak. Met de bijgeleverde gedetailleerde testrapporten kunnen klanten direct aan de slag, zonder tijd te verspillen.

Bij Sahara Benelux geloven we dat de kracht van een videowall schuilt in de perfecte afstemming op de unieke doelstellingen van elk project. Ons ervaren team van experts staat klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie.

VVIEW Content Streaming

Videowall Controller voor ultieme flexibiliteit: VView software

VView is een gevalideerde software van Matrox die fungeert als Videowall Controller. Met deze software geniet je van ultieme flexibiliteit bij het ontwerpen, beheren en controleren van je videowall. Het ondersteunt alle toonaangevende grafische verwerkingshardware en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, 24/7 beschikbaarheid en web-based,

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sahara Benelux invulling kan bieden aan jouw videowall wensen.