Christie Access serie LCD panel

ChristieAccessLCDpanel
Christie produceert nu ook professionele monitoren in de afmetingen van 55, 65, 75 en 86 inch, de Christie Access serie LCD panelen. Deze LCD panelen hebben allemaal 4K (UHD) beeldschermen met een grote kijkhoek met zeer fraaie kleuren. Een zeer betaalbaar premium product!

Vergaderruimte

De monitoren zijn zeer geschikt om in te zetten in vergaderruimtes. Door de hoge resolutie worden zelfs de kleinste lettertjes van een spreadsheet moeiteloos  weergegeven. De schermen zijn voorzien van diverse ingangen. Het is uiteraard mogelijk om het beeldscherm van uw laptop of PC draadloos te delen middels de ingebouwde Miracast ontvanger. 

Narrowcasting

De monitoren zijn tevens uiterst geschikt om in te zetten in een narrowcasting omgeving. De content spat van het scherm af! De firmware van het scherm voorziet in een eenvoudige HTML5 player waarmee zonder extra investering direct content mee afgespeeld kan worden. Het scherm is standaard voorzien van een OPS slot voor zwaardere toepassingen.  

Direct dit 4K UHD panel in uw showroom en pas volgend jaar betalen.* *betalingstermijn 90 dagen, vraag naar de overige actievoorwaarden