Christie® CounterAct UVC lamp

Christie CounterAct UVC lamp, is de enige lamp met de gepatenteerde Care222® technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat deze UVC lamp niet schadelijk ik is voor onze huid en ogen. Dus kan de lamp veilig gebruikt worden in binnenruimtes terwijl er mensen aanwezig zijn. Hiermee krijgen we het Corona virus klein.

Christie CounterAct UVC lamp

Weer terug naar onze favoriete plekken mbv de Christie CounterAct UVC lamp

De hospitaliteit branche staat voor buitengewone uitdagingen als gevolg van de wereldwijde pandemie. Mensen willen graag weer uit eten of naar het café maar dit wordt verhinderd door de aanwezigheid van het besmettelijke Corona virus.

Ook te gebruiken terwijl er mensen aanwezig zijn!

De commerciële UV-desinfectie apparatuur van Christie CounterAct is uitgerust met de gepatenteerde Care222-technologie van Ushio Inc. Daarvan is aangetoond dat de besmettelijke virussen (als Corona) in binnenruimtes, aanzienlijk worden gereduceerd. Bovendien is deze techniek NIET schadelijk voor de menselijke huid en ogen. Dus is het de enige UVC technologie die zonder risico gebruikt kan worden terwijl er mensen aanwezig zijn.

Iets voor jou?

Mail of bel ons direct: 040 261 96 76

De manier om besmettelijke virussen te reduceren terwijl er mensen aanwezig zijn.

We weten dat ultraviolet (UV) licht zeer effectief is bij het reduceren van ziektekiemen. Bedrijven maken al lang gebruik van virus-dodende UVC-licht om ruimten te desinfecteren. Echter, omdat de typische UVC-golflengte van 254nm kan doordringen in de menselijke huid en ogen, kan deze niet worden gebruikt waar mensen onbeschermd aanwezig zijn.


Christie CounterAct UVC lampen bevatten gepatenteerde Care222 technologie die Far-UVC 222nm licht uitstraalt. Dit is een punt op het UV-spectrum welke effectief is bij het reduceren van ziektekiemen. Maar deze golflengte is niet schadelijk voor de gezonde menselijke huid mits gebruikt volgens de specificaties.

CounterAct calculator

Simpel! Vul een paar standaardmetingen in van de ruimte en hoe deze gebruikt wordt, in de Christie® CounterAct™ calculator. Vervolgens wordt de benodigde informatie weergegeven: van het aanbevolen aantal CounterAct-armaturen en hun voorgestelde configuratie, tot details over de brandtijd en de levensduur van de Care222®-lamp.