Christie Inloopdagen bij Rolight

christie inloopdagen

Christie Inloopdagen bij Rolight. Wees Welkom!

Rolight zet 19 & 20 oktober de deur open, om jou meer te vertellen over Christie projectoren en aanverwante producten.
Tijdens de Christie inloopdagen zijn er ervaren Christie experts aanwezig die laten zien welke functies voor jou belangrijk zijn. Kom ook en bekijk de laatste innovaties op het gebied van projector technologie.

Demo

Laat je inspireren door de hands-on presentaties van de nieuwste innovaties van Christie. De ingenieurs van Christie hebben zichzelf overtroffen en de lat verhoogd op het gebied van laserprojectie.
Een prachtig voorbeeld van de technische expertise is de Christie Griffyn 4K32-RGB pure laser projector. Compact, krachtig en stil, perfect voor grote evenementen. Of de Christie Inspire serie, een familie van betrouwbare, camera-gebaseerde projectoren die zich perfect lenen voor bijvoorbeeld collegezalen of vergaderruimtes.
En dit is slechts een voorbeeld van twee van de pareltjes die tijdens de inloopdagen zullen worden gedemonstreerd.

Christie Griffyn 4K32-RGB_Low, Left_Black
christie rec2020-color-gambut

Laat je informeren

Heb je vragen over resolutie, contrastratio’s of lumen output? Een team van ervaren Christie experts is deze dagen aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Dus voel je welkom, kom langs en laat je informeren.

Over Christie

Meer dan 90 jaar ervaring en voortdurende innovaties hebben ertoe geleid dat Christie zichzelf heeft gevestigd als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige AV – en far-UVC technologie oplossingen.

Of je nu heldere, boeiende presentaties wilt geven in een vergaderruimte of de leeromgeving in een klaslokaal wilt verbeteren, een breed scala aan praktische, stille en lichtgewicht projectoren kunnen je helpen deze doelen te bereiken.
Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je publiek te verbazen met krachtige en meeslepende visualisaties? Krachtige, heldere kleuren en ongeëvenaarde beeldgetrouwheid. Samen met Christies betrouwbare evenement- en 3D-projectoren creëer je de meest spectaculaire ervaringen.

Van standaardtoepassingen tot projecten met complexe en dynamische beelden, binnen het brede assortiment van Christie vind je altijd de projector die het beste bij je behoeften past.

Christie Inloopdagen > Coronatoegangsbewijs

Om jou, onze bezoekers en ons team te beschermen vragen we je, overeenkomstig met de huidige regelgeving, om jouw coronatoegangsbewijs te laten zien bij aankomst.

Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent corona hebt gehad. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid.