Christie Lens calculator

Christie projector lenscalculator is vernieuwd!

Strak. Modern. Mobiel-vriendelijk. We hebben het over de volledig herontwikkelde projector lenscalculator. Het meest gedownloade Christie®-product aller tijden heeft een upgrade gekregen en is klaar om te worden gebruikt op elke gewenst moment en plek.

Christie’s projector lenscalculator, is een tool voor het selecteren van projectielenzen, op basis van uw unieke installatievereisten. Deze tool helpt je bij het berekenen van de lens, de projectieafstand of je geprojecteerde beeld/beeldmaten.

Om te beginnen kun je de zoek- en filteropties gebruiken om een specifiek projectormodel te vinden, of je hebt toegang tot een lijst met projectoren die voldoen aan jouw criteria op basis van productserie, helderheid, resolutie en/of verlichtingstype. Bekijk het resultaat en klik op “Selecteren” om een projector te kiezen voor je berekeningen.

Wat is er nieuw?

De tool is niet alleen opgefrist, maar is van de basis af aan, opnieuw ontworpen om nog meer voor je te doen. Dit is het nieuwe:

  • Mobiel-vriendelijk – altijd bij de hand en klaar voor gebruik wanneer – en waar – je de tool nodig hebt.
  • Ultra Short Throw-lenzen – je kunt nu voor bijna elke combinatie van UST-lensprojector afstand en schermafmeting berekenen en gedetailleerde simulaties bekijken.
  • Onthoud uw favorieten – geef een ster aan de projectoren die je het meest gebruikt en ze worden opgeslagen als favoriet.
  • Vraag een offerte aan – als je geïnteresseerd bent in een projector en prijzen nodig hebt, laat het ons weten en we nemen contact met je op.
  • Houd uw resultaten – of deel ze – in plaats van te printen. Je kunt je berekeningsresultaten exporteren en e-mailen naar jezelf of naar anderen.
  • Training – zoals bij elk nieuw instrument is er een leercurve, maar met onze videotutorial kun je in een mum van tijd expert worden in het berekenen van projectielenzen.

Waarom heeft Christie de tool veranderd?

Je vroeg ons om het mobiel te maken en Ultra Short Throw berekeningen op te nemen. We hebben geluisterd, en we denken dat het geslaagde vernieuwingen zijn. Probeer dus meteen!