Felicitaties aan Christie Digital voor de AV Award 2018

Onze felicitaties voor het grote succes van onze goede vrienden bij Christie Digital Systems. Zij hebben de overall #AVAward 2018 gewonnen, voor meest invloedrijke bedrijf van de afgelopen 20 jaar! We zijn er trots op om distributeur te zijn van het Christie merk.

De AV-AWARDS – De hoogste onderscheidingen in de AV branche.

Het meest besproken evenement op de AV-kalender, bovendien het oudste en meest erkende prijsevenement in de geschiedenis van de branche – de AV Awards – vierde zijn 20e jaar. De AV Awards is een wereldwijd netwerkevenement. Toen het 20 jaar geleden werd gelanceerd, was er geen andere magazine of brancheorganisatie in Europa dat de uitmuntendheid van deze branche vierde. Alsook hielp haar normen te definiëren.. De AV Awards was een pionier in de erkenning van de AV-industrie!

Onafhankelijk beoordeeld door maar liefst 30 van de meest gerespecteerde eindgebruikers en consultants in de branche, met meer dan 500 jaar ervaring tussen hen …

  • Het herkent best practices
  • Beloont excellentie en innovaties,
  • en … helpt de industrienormen te verhogen
  • Geen ander award event kan dit zo stellen!

Dit jaar was alles overtreffend. Er is een teruggekeken naar de afgelopen 20 jaar en hebben degenen beloont die van betekenis zijn geweest bij het definiëren van de branche.

De awards zijn voor alle bedrijven wereldwijd die betrokken zijn bij de AV-branche. Fabrikanten wiens producten een verschil hebben gemaakt, distributeurs die vinden dat ze moeten worden beloond voor de toegevoegde waarde die ze in de branche hebben. Resellers, systeemintegratoren, consultants en eindgebruikers die vinden dat hun project excellente erkenning verdient. Onbekende helden die erkenning verdienen; of je nu een productie-, verhuur- of stagingbedrijf bent of betrokken bent bij een adembenemende productie, installatie of evenement.