GLOW 2021

Sahara Benelux inloopdagen tijdens

GLOW 21 – Moved by Light

6-13 november GLOW Eindhoven

Diorama met Christie Boxers, Crimsons en Pandoras box

Laat je inspireren door de GLOW21 kunstprojecten. Op de gevel van ons pakhuis gaan we aan vier zijden een mapping verzorgen en werken we samen met lichtkunstenaar Dirk van Poppel. In voorgaande jaren heeft hij tijdens Glow zijn kwaliteit getoond op o.a. de gebouwen de Witte Dame en de Blob.

Op Strijp-TQ1 gaat hij een diorama visualiseren. Sahara en Christie installeerden 6 Christie Boxer 4K30 projectoren en 2 Christie Crimson WU31 met Ultra Short Throw lenzen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van Pandoras Box servers en players om alle projectoren met elkaar te verbinden. Daarnaast is er audio geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat het publiek langs alle 4 de zijden wordt geleid.

DOMUSDELA (buiten) – Kanaalstraat 4

8 stuks Christie Gryffin 4K32RGB projectoren en 2 Pandoras Box mediaservers

Hier gaan we samen met Arnaud Doucet en Yann NGUEMA van de firma : Anima Lux een videomapping doen. Arnaud en Yann zijn in staat om iedere steen van de kerk uit te lichten en zo een 3D effect te laten zien.

Sahara installeert samen met Christie 8 stuks Gryffin 4K32RGB projectoren en 2 Pandoras Box mediaservers om 1 totaalbeeld te realiseren. Tevens zal er tijdens de installatie een Pandoras Box expert aanwezig zijn om alles succesvol aan te sluiten.

De projectoren worden geïnstalleerd in 2 torens gemaakt van containers en hiertussen plaatsen we een regiekamer.

De firma Bazelmans installeert verder alle bekabeling, als ook de audio en licht installatie.

Nieuwe Christie M 4K25 RGB pure laser projector

Een compacte versie van de Griffyn. Even stil, robuust en betrouwbaar en dan met 25.000 lumen

Herinnert u zich de legendarische M-serie – het werkpaard van de verhuur- en staging-branche? Neem de M en verdubbel de helderheid, verdubbel de kleuren en verviervoudig de resolutie, en je hebt de nieuwe Christie M 4K25-RGB pure laserprojector. Van dichtbij bekijken? Dat kan tijdens de Sahara inloopdagen gedurende GLOW. De M serie 4K25 RGB projector wordt gedemonstreerd op de begaande grond naast Vascobelo.

Liever op afspraak? Bel 040 261 96 76 om een afspraak te maken met Robin van der Heiden. Of stuur een mail naar r.vanderheiden@saharabenelux.nl