Christie ISE2020 excite

Persoonlijke vraag en antwoord afspraak ISE2019

Gelijk antwoord op uw vragen? In gaan op specifieke oplossingen met Christie, Matrox en Userful producten? Plan je persoonlijke tour met jouw Sahara Benelux sparringpartner Robin van der Heiden of Erik Groenevelt.

Het succes van elk bedrijf kan worden teruggebracht tot zijn relaties. Al meer dan 20 jaar werkt Sahara Benelux aan sterke relaties met onze klanten en partners in de Benelux.

We geloven in een nauwe samenwerking met onze resellers en met onze A-merk leveranciers Christie, Matrox en Userful. Dit heeft ons zo succesvol gemaakt en heeft geresulteerd in spectaculaire visuele ervaringen. Het is de kracht van vele handen die het werk licht maken. Ontmoet ons op de ISE en wij nemen je mee langs alle nieuwe en uitzonderlijke ontwikkelingen.

Laden...

Welkom bij de Christie inspiratie galerij!

WAARSCHUWING: Kan gevoelens van opwinding, duizeligheid en een sensatie van mogelijkheden veroorzaken. Gelieve op een verantwoorde manier te genieten, bij voorkeur zittend.

Christie® zorgt overal waar je ons tegenkomt voor opwinding, en ISE 2020 is geen uitzondering!

Matrox introduceert next level videowalls op ISE 2020

Matrox doorbreekt barrières met 2 GROTE nieuwe videowall producten – Mis het niet! De GROTE onthulling in Amsterdam @AVIXA #ISE2020 stand 11-D120

Nieuwsgierig naar de Digital Signage Solution van Userful

Elke inhoud, overal, op elk moment en elk scherm – voor een aanzienlijke kostenbesparing

Het platform van Userful streamt video, afbeeldingen, websites, dashboards, menu’s, CMS-inhoud of applicaties op elk scherm wereldwijd in realtime.