Matrox introduceert de Aggregator-modus voor Extio3

Matrox Extio3 aggregator
Deze efficiënte boosting-modus van de bediening stelt gebruikers in staat om gelijktijdig meerdere systemen te bedienen vanaf een remote multi-display station met een enkel toetsenbord en muis.

De Aggregator-modus

Matrox introduceert de Aggregator-modus. Dit is een geavanceerd, multi-systeem controlefunctie die beschikbaar is voor de Matrox Extio™ 3 krachtige IP KVM-extension. Hiermee worden de Extio 3 IP extension en switching capabilities naar een nieuw niveau gebracht.
Deze nieuwe modus laat toe dat de Extio 3-receiver unit meerdere video streams van verschillende Extio 3 transmitter units kan aggregeren. Meerdere computer-desktops kunnen vervolgens gelijktijdig worden bekeken en bestuurd vanaf een Extio 3-receiver unit – met een enkel toetsenbord en muis. Wanneer je de muis over een desktop met meerdere schermen, (max. 4) beweegt, wordt de besturing onmiddellijk van de ene naar de andere computer verplaatst, waardoor gebruikers zeer efficiënt kunnen werken.

Toepassingen

Aggregator-modus is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder procesbesturing, industriële en automatisering, militaire en defensie, gezondheidszorg, uitzending en postproductie, en meer.

Een korte uitleg

Heb je vragen of ideeën waarover je eens wilt sparren? Dat is nou net onze kracht. Neem gerust contact op.