Matrox Maevex 6152 Quad 4K Decoder is nu leverbaar!

Nu leverbaar! De Matrox Maevex 6152-decoder biedt de optimale combinatie van hoge compressie, onberispelijke kwaliteit en uitzonderlijk lage latency voor AV over IP. Voor het leveren, decoderen en weergeven van maximaal vier 4K streams via LAN, WAN of internet – met slechts 50 ms latency.

Next Level AV over IP.

De nieuwste toevoeging aan de serie is gebaseerd op dezelfde kerntechnologie als de bekroonde Maevex 6100 Serie encoders. Daarmee is de Meavex 6152 een geweldige oplossing voor digital signage, meldkamers, gebedshuizen, militaire, medische toepassingen en nog veel meer. Deze decoder kan ook streams van externe encoders decoderen. Daardoor is creëren en integreren van unieke decoderingsoplossingen met bestaande oplossingen erg eenvoudig.

De Matrox Maevex 6100 Serie is ‘s werelds eerste professionele encoders en decoders oplossing die simultaan tot vier 4K-kanalen video en audio kunnen ontvangen, streamen, opnemen en decoderen. En dit alles via standaard Gigabit Ethernet bij lage, door de gebruiker gedefinieerde bitrates. Bovendien bij lagere resoluties nog meer kanalen kunnen coderen, opnemen en decoderen. Tevens maken meerdere ondersteunde streaming-protocollen het mogelijk dat de 6100-serie veel streams op locatie over het LAN kan pushen voor een lokaal publiek.