Matrox Monarch LCS – Nu met korting uit voorraad leverbaar!

Matrox Monarch LCS encoder is uw ideale apparaat waarmee u gemakkelijk colleges kunt streamen en opnemen. Eenvoudig in te stellen en te integreren met elk open VMS. De Monarch LCS geeft je de vrijheid om je te concentreren op het lesgeven, terwijl wij voor de rest zorgen!

Voor IT-beheerders is dit betrouwbare, zelfstandige netwerkapparaat eenvoudig in te stellen en te integreren in elk open Video Management System (VMS) of Learning Management System (LMS). Met Monarch LCS kunt u eenvoudig profielen definiëren voor live gestreamde en opgenomen lezingen door camera- en presentatiemateriaal van SDI- en HDMI-bronnen te mengen. Eenmaal geconfigureerd kan dit veelzijdige H.264-coderingsapparaat door iedereen met één druk op de knop worden bediend. En dat voor een prima budget!

Gemakkelijk te bedienen

Matrox Monarch LCS wordt bestuurd en geconfigureerd via het krachtige Monarch LCS Command Center met behulp van elk op het netwerk aangesloten apparaat dat een standaard webbrowser ondersteunt. De gebruikersinterface is ontworpen met het oog op het gebruiksgemak van de gebruiker en biedt bediening met één klik.

Jouw ideale webcasting apparaat

Of het nu gaat om bedrijfscommunicatie, spoedvergaderingen of soortgelijke live-evenementen, het webcastingproces moet zo eenvoudig mogelijk zijn. In enkele stappen heb je de webcasting opgezet. Zo stel je de productie-layout en delivery-instellingen voor het evenement in. Vervolgens  sluit je de live-broncamera of computer aan op de ingangen. Nu ben je klaar voor de webcasting en met een enkele druk op de knop kun je beginnen.