MATROX showt nieuwe EXTIO 3 op IBC2017

MatroxExtio3_controlroomV170822-2

Matrox® Extio 3 is ’s werelds eerste IP KVM extender die in staat is om 4Kp60 4x4x4 video, toetsenbord, muis, USB 2.0 en audio te ondersteunen bij ongekende lage bitsnelheden over een standaard Gigabit Ethernet netwerk. Met uitzonderlijke prestatie, een oogstrelende video-weergave en onberispelijke beeldkwaliteit, ondersteunt Extio 3 DisplayPort 1.2-connectiviteit met een maximale resolutie van 3840×2160 @ 60Hz in ware kleur.

Matrox Extio 3 is ontworpen om de integratie te vergemakkelijken en de operationele flexibiliteit te bieden voor informatie-uitwisseling, snelle besluitvorming en intuïtieve samenwerking. Matrox Extio 3 is ideaal voor een breed scala van 24/7 omgevingen, zoals controlrooms, evenals netwerk operation centers in de gezondheidszorg, leger, transport, overheid, omroep en industriële automatisering.

Prijswinnaar

Matrox Graphics heeft op de InfoComm 2017 in Orlando, de Best of Show Award in ontvangst genomen voor de Matrox Extio 3. Deze prijs wordt uitgegeven door AV Technology en Sound & Video Contractor magazines.

Is dit dé oplossing voor u? Wij denken graag met u mee.