Webinar Health & Safety Signage: Voorbereidingen voor een veilige terugkeer naar de werkplek.

Userful live webinar

Hoe zorg je ervoor dat werknemers zich vertrouwd voelen met hun Covid-veilige werkplek?

Deze Webinar Health & Safety Signage, gaat over hoe HR-afdelingen zich kunnen voorbereiden op een veilige terugkeer naar de werkplek. En hoe corporate digital signage kan worden ingezet om effectiever te communiceren en een gezondheids- en veiligheidscommunicatiestrategie. Mede door nieuwe procedures te versterken in de verschillende gemeenschappelijke ruimten van de werkplek.

Nu medewerkers terugkomen op kantoor, staan veel organisaties voor de uitdaging om medewerkers het vertrouwen te geven dat hun kantoor een covid-veilige omgeving is.

Wat leren de deelnemers:

  • Waarom bedrijven zich voorbereiden op het openstellen van de werkplek
  • Hoe kunnen nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen effectief worden ingezet?
  • Hoe je gebruik kunt maken van corporate digital signage als een manier om te informeren, te voorkomen en te reageren
  • Hoe je aan de slag gaat met je gratis adapter(s) en een 60-dagen gratis proefabonnement!

Speciaal Webinar Health & Safety Signage 3 dec. – De HR-afdeling van Userful legt uit hoe we ons voorbereiden op een veilige terugkeer naar de werkplek.
Deelnemers aan het Webinar komen in aanmerking voor vroegtijdige toegang tot de nieuwe Userful uClient-adapters met een gratis proefperiode van 60 dagen voor Userful Cloud.

De Software-based aanpak van Userful voor het aansturen van videowalls en andere displays voor Corporate Operation Centers levert een aantal opmerkelijke voordelen op: Door het verminderen van CAPEX, het ontsnappen aan vendor lock-in en het verminderen van de OPEX die voortkomt uit het ondersteunen en upgraden van eigen en gespecialiseerde AV-hardware, kunnen organisaties hun totale eigendomskosten verminderen. Tegelijkertijd geeft de flexibiliteit, schaalbaarheid en aanpasbaarheid van het software gestuurde platform met vier releases per jaar klanten het vertrouwen dat ze klaar zijn voor het steeds veranderende landschap van de moderne digitale werkplek.