Sahara Benelux Demo Center

Uniek Demo Center

Bezoeken kan! Sahara Benelux ‘New Technology Demo Center’ met op Matrox IP-gebaseerde ecosystemen. Hoe werkt dat eigenlijk in een controlroom? Stap binnen in onze controlroom replica.

Het is een mond vol. Maar dan toch even op een rijtje wat we hier demonstreren. Matrox exceptional-quality, low-bitrate AV-over-IP distribution platforms featuring:

  • Matrox video wall capture cards,
  • multi-channel 4K enterprise encoders, en
  • 4K IP KVM extenders.

Als de distributiepartner van Matrox® Graphics Inc., hebben we invulling gegeven aan een demo ruimte met de inzet van meerdere op Matrox gebaseerde IP-ecosystemen. Dit om volledig functionerende demonstraties te bieden van geavanceerde AV / IT-signaaldistributiesystemen. De demo’s zijn gebouwd met:

Samen bieden deze systemen ons de mogelijkheid om de bezoeker een praktische ervaring te bieden. Een indruk met de tastbare, realistische voordelen van capturing, streaming, recording, extending en switching.

Heb je vragen of ideeën waarover je eens wilt sparren? Dat is nou net onze kracht. Neem gerust contact op om concretere invulling te geven aan die Videowall oplossing die je wilt bouwen.